Language: flag_dutch (1K) Nederlands flag_english (1K) English
casa_tiles (11K) calida_tiles (13K)
sun (1K)

De omgeving biedt ontspanning voor iedereen. U kunt wandelen, surfen, golfen, paardrijden, vogels spotten. In winkels van Vejer de la Frontera en het lokale toeristenbureau vindt u het laatste nieuws over fiestas in de buurt, Spaanse taalcursussen, flamenco, muziekvoorstellingen, paardenshows en markten.

Casa Calida ligt slechts 20 km van de mooie stranden aan de Costa de la Luz en de golfbanen van Montemedio en Benalup. Bij Cadiz en Algeciras zijn themaparken voor het hele gezin.

Alle stadjes en steden in de buurt hebben eenvoudige of meer luxe restaurants en bars voor een uitgebreide Spaanse lunch, tapa's of een laat diner op het terras. Gezelllig winkelen kan in Cadiz, Jerez de la Frontera en Sevilla.

Voor natuurliefhebbers zijn er bossen, bergen en natuurparken: Donaña, Breña de Barbate, Sierra de los Alcornocales en de Bahía de Cádiz.

U kunt de typische witte dorpen (pueblo blanco) in de buurt verkennen zoals Vejer de la Frontera, Medina Sidonia en Arcos de la Frontera waar u de sporen vindt van een rijk cultureel verleden.

En naar Marokko is een half uur varen vanuit Tarifa of Algeciras.


Alle rechten voorbehouden. Website design & realisatie door J.Wittenberg Multimedia.